CustomerCollyers Nurseries
SectorN/A
Building UsageCoffee Shop
ClientCollyers Nurseries
Architect/ProjectMidbrook Design Team
what we did...
Midbrook had been recommended by some past clients and were approached by Collyers to design an eye catching and cost effective design for their new venture at their garden centre on the outskirts of Derby. Midbrook were able to come up with a solution using a steel stud & track framing system. Dimensions of the building were approximately 8m x 18m with a natural horizontal larch cladding. Midbrook’s scope of works for this project included: groundworks & drainage, main steel frame, insulated roof cladding timber wall cladding and the internal insulation and plasterboarding. The rest of the internal work was carried out by others.

Click here for a quote